Beraria Csíki Oradea

Oradea, cunoscută și sub numele de orașul Sfântul László, este una dintre cele mai frumoase bijuterii ale regiunii Partium, veche de aproape o mie de ani. Timp de nouă secole, castelul a fost asediat de tătari, turci, rebeli și austrieci, dar numai de două ori inamicul a reușit să îl cucerească. Din fericire, ținutul din Oradea nu era doar un loc pentru bătălii, ci și pentru artă. Mergând pe străzile sale, monumente vechi de secole strălucesc acum în gloria lor de odinioară.

Get social:

a
BREWERY BLOG

Beraria Csiki Oradea

Vrei un motiv bun să ieși din casă?

🇷🇴 Vrei un motiv bun să ieși din casă? Sortimentele de bere marca CsíkiSör sunt motivația de care ai nevoie. Din ingrediente de cea mai bună calitate, sortimentele noastre de bere artizanală au un gust unic, aromat, perfect pentru iubitorii de bere artizanală.
Cu 6 sortimente diferite, la noi găsești o bere pentru fiecare gust. Vino să le încerci pe toate și spune-ne care este sortimentul tău preferat! 🍻

📍Ne găsiți pe Strada Vasile Alecsandri 13

☎️ Comenzi, Rezervări & Info: (0739) 80 40 20

🇭🇺 Szeretnél egy jó okot, hogy kimozdulhass otthonról? A Csíki Sör az igazi motiváció, amire szükséged van. A legmagasabb minőségű alapanyagokból készült sörválasztékunk egyedi, aromás ízzel rendelkezik, amely tökéletes a kézműves sörök szerelmeseinek.
A 6 különböző csapolt sörünk közt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Gyere és próbáld ki mind, és mondd el, melyik a kedvenced! 🍻

📍Megtalálnak minket a Zöldfa utca 13 szám alatt
☎️Házhoz rendelés, Foglalás & Egyéb információ: (0739) 80 40 20